Agrimat Holland bvHet bedrijf

Agrimat Holland B.V. is een gespecialiseerde onderneming die zich richt op de toelevering van allerhande tuinbouw gerelateerde producten.

Ons assortiment bevat een groot aantal verschillende producten. Om  een impressie te krijgen kunt u kijken bij Producten, daar vindt u een overzicht van ons aanbod.

Daar ons leverprogramma zeer ruim is, kunnen wij niet elk artikel in het overzicht opnemen. Bent u op zoek naar een product dat niet wordt vermeld, vraag het ons gerust!

Waarom zou u kiezen voor Agrimat Holland B.V. als toeleverancier?

Agrimat Holland B.V. is een onderneming die geleid wordt door mensen die een grote ervaring hebben in de tuinbouwtoelevering. Agrimat Holland B.V. staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten, leverbetrouwbaarheid, scherpe prijzen en grote productkennis.

Wij kunnen onze producten leveren tegen zeer concurrentiële prijzen omdat Agrimat Holland B.V. samenwerkt met grote fabrikanten. Daarnaast werken wij efficiënt en economisch.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en wenst u meer informatie over bepaalde artikels, dan zullen wij u graag bezoeken om een en ander toe te lichten. Uiteraard kan u ook steeds telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan steeds ter uwer beschikking.

Met vriendelijke groet,

Agrimat Holland B.V.

Ron van der Pluym

Vragen?

Stel ze hier

Bezoekadres

Dwarsweg 11
5165 NM Waspik

Contact

+31 416 537 115
info@agrimat.nl