nl en 

Agrimat
   


Agrimat Holland BV

Dwarsweg 11
5165 NM Waspik
Nederland

T: +31 (0)416 537 115
F: +31 (0)416 537 114

info@agrimat.nlAgrimat
Agrimat Holland B.V. is een jonge onderneming die zich richt op de toelevering van allerhande tuinbouwgerelateerde producten.

Ons assortiment bevat een groot aantal verschillende producten, om een impressie te krijgen kunt u kijken bij programmaoverzicht, daar vindt u een overzicht van ons assortiment. Tevens verkopen wij hobby kassen voor de particuliere markt, zie assortiment / nieuws!

Daar ons leverprogramma zeer ruim is kunnen wij niet elk artikel in het overzicht opnemen. Bent u op zoek naar een product dat niet wordt genoemd, vraag het ons gerust!

Waarom zou u kiezen voor Agrimat Holland B.V. als toeleverancier?

Agrimat Holland B.V. is een jonge onderneming die geleid wordt door mensen die een lange historie hebben in de tuinbouwtoelevering. Agrimat Holland B.V. staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten, leverbetrouwbaarheid en scherpe prijzen en grote productkennis.

Wij kunnen onze producten leveren tegen zeer concurrerende prijzen omdat Agrimat Holland B.V. een no nonsense organisatie is die samenwerkt met grote fabrikanten. Daarnaast werken wij effici├źnt en economisch.
Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie over bepaalde artikelen, dan zullen wij u graag bezoeken om een en ander toe te lichten. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact of per e-mail met ons opnemen, wij zijn graag bereid uw vragen te beantwoorden.

(c) 19 januari 2020 Agrimat Holland BV